lördag 11 oktober 2014

En vanlig lördag




Denna helg är vi lediga från allt vad fest och kalas heter, inte helt sant då vi är bortbjudna i morgon. Men VI ska inte ha något kalas här. Nästa helg däremot så ska Tuva få ha kalas för sina dagiskompisar. Två timmar, glasstårta och röj. Sen helgen efter det är det me&i klädvisning.... Helgen efter ska vi på halloweenkalas. Ja så går helgerna iväg. Men idag har vi varit lediga. Jag och Tuva tog en sväng på stan vid lunch. Sen mötte vi upp pappa K och Wilma och tog en cykeltur/promenad i det helt fantastiska vädret ner till trädgårdsföreningen. Vi fikade i solen och verkligen njöt av allt det vackra. I en solig backe satt en tjej och spelade fiol så vackert, ja allt kan hända i trädgårdsföreningen. :) Underbart. Tyvärr var vi tvungna att bryta upp då K har nattjour. synd, men ändå så uppfriskande.

Ikväll blir det "mys" som Tuva säger. Något lämpligt på TV och popcorn till det. Tja varför inte, det är ju ändå lördag.


Wilma grånäsa var så klart med.


















I morgon ska vi som sagt iväg på lunch och lite kalas till Skänningeslätten. Det ska bli trevligt som alltid. Tänkte ta kameran med så får vi se om det blir något fotande.
Har väldigt mycket i skolan nu och känner att veckorna är alldeles för korta. Jobb på dagis på onsdag känns inte alls lockande utan behöver den tiden till studier. Men vad gör man när man har barnen på föräldrakooperativ..... Ja ja, det får uppvägas av insynen, möjlighet att påverka och kontakten som det innebär. Vi är ju ändå väldigt nöjda med val av dagis, även om det alltid finns förbättringar att önska. 
Nog om dagis. 
Åter till Tuvas dagiskalas. Jag hade inga planer på att ha något sådant kalas, speciellt eftersom vi firade Tuva förra söndagen. Men det är sista chansen att bjuda alla kompisarna från dagis, nästa gång, ja då går hon ju i skolan!! Så fort tiden går. Men i alla fall. Igår skrev Tuva inbjudningskort och idag klistrade vi frimärken och la på brevlådan. Vi får se hur många som kan komma men totalt är det (tror jag) tolv barn inbjudna, och säkerligen kommer inte alla. Tänker som sagt göra det så enkelt som möjligt, men ändå ge Tuva ett roligt kalas. 

1 kommentar:

  1. Hej på Er
    Nu är vi tillbaka i Svedala, om allt stämmer kommer vi ner och
    kramar om Er
    Mo-Mofa

    SvaraRadera