måndag 27 oktober 2014

En söndag i valla

Efter en vecka med VAB till och från och egen förkylning från hell så orkade vi oss ut alla fyra (fem) i söndags. Morgonen lovade sol, men sen kom de mörka molnen och vi tvivlade på vårt val att åka till valla. Men åkte gjorde vi.

Jag hade ju lovat ponnyridning, så så fick det bli. Tuva fick rida på Chapman och Max, han fick en egen Porsche. Han kan han. Mycket lyckliga barn, och Max är som sagt en naturbegåvning.



Efter ridturen promenerad vi tillbaka till valla lekpark och drog ner mössorna över öronen. Det här gör vi fort var tanken. Men när vi närmade oss parken så kurrade magarna på oss betänkligt. Så passligt att grillen var tänd och kolen perfekt. 
Så det var bara att omvärdera vårt beslut och hämta grillkorv och kaffe som vi lämnat kvar i bilen. 










Gissa om att det smakade bra!
Det är något speciellt med att grilla och äta ute, speciellt när man efteråt luktar skogsbrand och man är rosig om kinderna hela kvällen.
Tuva och Max tyckte definitivt att getterna såg utsvultna ut, och som tur var så hade vi med lite åldrade morötter och bröd som ingen ville äta, eller jo getterna ville. Tuva berättade stolt hur alla djur älskar henne, och de gör de säkert.
Det tog emot att ta sig hemåt, men elden hade slocknat och det började skymma. Max somnade i bilen hem. Full med korv och doftade häst, eld och av hösten. En otroligt mysig dag som man få leva på länge.


2 kommentarer:

  1. Skönt att alla är i farten, hoppas Ni får fler härliga höstdagar Mo-Mofa

    SvaraRadera