lördag 15 november 2014

Färgglada barn




Oj vad tiden går fort, snart halvvägs till advent. Nya kurser i skolan och tiden har inte räckt till mer än att plugga och få vardagen att rulla på. Men vi försöker utnyttja tiden vi har så gott vi kan. En dag var vi ute och cyklade och lekte. Max körde både cykel och bil. Tuva gasade på i maxfart.
Härligt väder, inte alls kallt, sen kom det snö några dagar senare, men den försvann snabbare än man hann säga november.





















Förra helgen var det kalas i dagarna två. Tuva var först hos Sigrid på pysselkalas på lördagen. I största kjolen, rosett i håret så var våran stora flicka redo för kalas. Tro inte att mamma eller pappa skulle stanna, nej, nu är hon stor nog.

På söndagen var det dags igen och så var temat halloween, så på med mumieskelettdräkten och piratmustach för både Tuva och Max var bjudna hem till dagiskompisen Ella som fyllde fem. Vi stora hade också tur och fick även vi kaffe och fika. Jätte, jättetrevligt! Barnen hade jättekul de med. 

Sockerstinna så for vi till Elin med familj för att fira lite fars-dag. 
Sen har även denna vecka hastat igenom, som sagt nya kurser, mycket nytt och mycket roligt såklart. 

Olyckan var framme häromdagen, ett fall i trappan resulterade en blå pojke. Stackars stakats Max. Mår pyton av att tänka på det, men han tar det med ro.... nu.

Det syns inte hur blå och svullen han faktiskt är.... Mike Tyson-look a like....
Hemskt.
Men han läker ihop och är inte rädd för trappen, det står jag för.



1 kommentar:

  1. Vi trodde Max hade ögonskugga (smink) på ögonlocket.
    Vilken vacker prinsessa.
    Får komma till Linköping och se hur "Tyson" ser ut

    Kram Mo-Mofa

    SvaraRadera