torsdag 2 april 2015

Cyklisterna

Tuva och Max älskar att cykla. Tuva har ju haft en cykel med trampor, men mest velat använda sin springscykel utan trampor. Den har hon sakta men säkert växt ur, men ändå använt. Hennes vanliga cykel har hon cyklat lite på till och från, och balansen har hon ju redan. Men ändå... balanscykeln höll hon fast vid.
När hon väl sen ville cykla som vanligt, ja då var den gamla cykeln för liten, knäna i hakan och det funkade inta alls bra. Sagt och gjort, dags för ny cykel. Letade runt och annonserade efter något nytt och tro det eller ej, en jättefin crescent för 100!!! kr. Tuva var med och tittade men var inte direkt överväldigad utan vill nog mest ha balanscykeln, ändå.

Skam den som ger sig, Tuva fick provcykla sin nya och tja vad ska man säga, det är det enda hon vill numera..... cykla...



Fort går det! Trots regn och rusk så ska det cyklas. 



..och när det blir dags att gå in, så får man den här minen....



















Idag är det skärtorsdag och påsken har börjat. Härligt med vårkänning och blommor i rabatterna. Dagistemat idag var påsk, och även om båda egentligen ville vara Elsa/Anna/Blixten, så styrde jag det mot påskkärringar. Så fick det bli med modifieringen påskflicka och påskpojke. Söta små var de i alla fall när det kom till dagis. Nu sista dagens plugg, i morgon packa och sen sthlm några dagar. Längtar!




















Glad Påsk!

1 kommentar:

  1. Undrar när det blir färd till Blåkulla, ser inga kvastar?
    Ni kanske tar kvasten norröver
    Kramar Mo-Mofa

    SvaraRadera