måndag 1 november 2010

Prinsessan Tuva

Först måste jag berätta en STOR nyhet, släkten har fått utökning i form av Annie som föddes igår i Mariehamn, så nu har Tuvas gudmor en dotter! Stort GRATTIS från oss alla. Gissa om att man har grinat glädjetårar hela dagen.

Annars så är det konvalecenshem här, Wilma blev opererad för livmoderinflammation i torsdags. Allt gick bra och hon är pigg och glad igen. Tuva var hemma hos Bea och Tyra när vi var hos vet, hade gått jättebra det med, så TACK för hjälpen.

Denna vecka är det ingen öppen förskola eftersom det är höstlov. Får se hur vi ska fördriva våra dagar. Tuvis brukar roa sig med att dra ut alla sina kläder ur sina lådor, då kan det bli så här:


Mössa OCH tiara, tja ska man vara fin så...
Annars så ska Tuva ha allt, och får hon inte det blir det liv i luckan, attans så arg hon blir. Nu är inte allt lämpligt för små envisa ettåringar, så vi får rätt ofta höra när fröken talar om att hon vill ha!

Ge hit kameran!!
Nu har vi nått en ny punkt i Tuvas liv, hon har blivit klippt. Luggen hängde ner över munnen och hon var alltid tvungen att ha hårspänne eller tofs, visst är det sött, men opraktiskt. Hår i munnen, mat i håret, snor i luggen, ja som det blir. Men nu har Tuvis fått en mer hanterbar lugg, det syns på kortet ovan. Jag tycker det blev bra, med tanke på att min frisörkunskap har sträckt sig till att klippa tassarna på hundarna.


1 kommentar:

  1. Tuva påminner om sina kusiner som oxå gillade att sätta på sig mössor m.m
    Så du menar att Tuva satt still när du klippte luggen elelr fick hon någon muta???
    Kan tänka mig att mamma var lite svettig med saxen..
    Må så gott hoppas att vi ses snart ,kan tänka mig att ni är sugna på att komma till"kobben" för att se lilla annie..och förstås träffa oss:):)
    kramar Moster

    SvaraRadera