söndag 25 april 2010

Jakten på den försvunna bebisen

Gårdagen var nära nog perfekt ur Tuva synpunkt.
Det började med att hon somnade kl 22 och vaknade endast en gång för en mammautryckning, och då räckte det med att pilla in nappen. Sen sov vi alla till klockan vad sex! Jisses så utvilad jag var, har inte sovit så länge på....ja  just det....länge.

Vi var sen på traditionell lördagsfika med bl. a fam Elfström, mkt trevligt. Tuva var på gott humör och klämde i sig en hel banan och berättade för hela café Westerlunds att Tuva was in the building.

Våren har anlänt till sollefteå och på promenad efteråt där Wilma gjorde oss sällskap såg vi årets första fjäril. Ett riktigt vårteckan!
Tuva hänger över kanten på vagnen för att kunna se bättre.

När vi kom hem tog Tuvis en powenap och sen bar det iväg på middag hos vänner. Mkt god mat och som alltid mkt trevligt. När vi åkte hem svängde vi förbi akuten för att säga hej till pappaK som jobbade. Det var bara glada miner från alla håll och trots att de hade mkt tog sig alla tid att prata en liten stund. Tuvis blev så glad när hon fick syn på pappi, hon kunde inte slita ögonen från honom. :)

Timingen var nära perfekt för när vi kom hem blev det snabbt blöjbyte, i pyjamasen, vällingen värmdes, nappen i och Tuvis i säng somnade på ungefär två sekunder. Sen fick jag och Wilma en tyst och lugn kväll, skönt.

I natt vaknade liten en ggn, och jag kunde inte hitta henne. Jakten på den försvunna babin inleddes. Jag letade och trevade. Ingen bebis. Kudden var tom, lakanet kallt. Borta. Men jag hörde ju henne!!
Jodå, ihopknölad på tvären i fotänden hade hon kravlat ner. Bekvämt, knappast.
Sen somnade hon gott om i våran säng och där ligger hon än. Sötis!

Glöm inte att rösta på omslagsflickan!

1 kommentar: